dijous, 31 de juliol del 2008

La botiga de joguines més gran del món

Això és el que hem visitat avui: la botiga de joguines més gran del món. Es troba a Regents Street i si no recordo malament són 5 o 6 pisos replets de joguines. Algunes típiques i simplones, com ara els peluxos, altres divertides i guapes, com els boomerangs o helicopters teledirigits. Destaca el fet de que les joguines es poden provar i fer una mica el ganso per la botiga.

La veritat és que erem els clients amb més edat, descartant els acompanyants de tots els nens, clar. I també és veritat que ens miraven una mica raro quan ens veien jugar amb "frixbis" (com s'escriu això?), robots de lluita teledirigits o al joc de Wall-E de la Play 3. Destaca també la enorme col·lecció de Lego que tenen, especialment la dedicada a Indiana Jones, inclosa una figura gegant feta amb peces de Lego.

També ha estat divertida la planta de noies. Repleta de disfresses de princesa, corones i bufandes de ploma ens ha regalat algunes de les millors fotos que hem fet fins ara. Mentre feiem fotos del Pep amb roba poc masculina una de les treballadores (que era francesa i ens ha confos per italians, com tothom) ens ha convidat a fer-nos la manicura. Invitació que només el Pep ha acceptat. Ha acabat amb una ungla de pell de tigre, una amb floretes, una altra amb l'arc de Sant Martí i una altra amb la bandera de Colombia.

Aquí les fotos:

Pep i la francesa de la manicura


Pep molt masculí


Vista general d'un dels pisos de la botiga


Carlos amb una cara de Doctor Who (sèrie que només veu el Pep i els anglesos)


Pep molt masculí 2


Mr. Nosey


Indiana Jones fet de Lego

6 comentaris:

Unknown ha dit...

K bo lo de manicura! K no s'ho tregui k ho vull veure!
Podeu currar en akesta botiga fent shows pels nens.

Anònim ha dit...

com va l'estança? a veure si renoveu mes sovint ("mes amenut" en catanyol)

Anònim ha dit...

Actualitzeu ja, cenutris.

pep cada dia ets mes graciosament gay

Anònim ha dit...

podrieu intentar fer de guies per a espanyols turistes

Anònim ha dit...

Segur que els vostres companys de pis us poden buskar un treballet, de mules...q us obrint en canal us farceijin de drogues varies i a viatjar. He trigat en comentar algu perque el carlos s'enrolla molt i em costa acabar els articles per aixo i xq no sabia q es podia fer.(no entenc xq fan la "word verification")
Good night and good luck

Anònim ha dit...

Aquest blog està més mort que quan el Germán va acabar sense dents