dimecres, 23 de juliol del 2008

Tercera cronica del viatge a Londres

Continuem sense poder escriure amb accents, no ens ho tingueu en compte. La cronica del viatge continua desde Covent Garden. Despres de repartir curriculums com uns desesperats vam anar a descansar-hi. Hi havia un espectacle que tot just feia 5 minuts que havia comensat. Era un d'aquells homes que fa malabarismes amb el diabolo tirant-lo a alsades increibles. A mes l'home era gracios. L'actuacio va anar evolucionant fins al punt que va congregar a tota la plasa i restaurants/bars del voltant per mirar-lo. Despres va acabar en pilotes, tan sols vestit amb uns calsotets daurats i pujat a un monocicle de 2m (lo de 2m no es una forma de parlar, literalment feia 2 metres i va necessitar l'ajuda de 5 persones per pujar-hi). Finalment un cop sobre el monocicle va fer malabarismes amb 4 maxets. I el mes fort de tot, per acabar el show (continuava en pilotes) va fer malabarismes amb una serra mecanica. Autentica, evidentment, com va quedar demostrat despres de tallar tot el que el public li tirava. En acabar, i com no podia ser d'altra forma, aquest home es va forrar. Si no trobem feina potser comensem tambe a fer malabarismes amb serres mecaniques.
El dia d'ahir el vam passar entre parcs i curriculums. Vam dinar a Hyde Park uns sandwichs fets a casa i despres una bona migdiada a la gespa, que s'estava molt fresquet. Despres a repartir mes curriculums al Zara, Mango i... com no! A l'Abercrombie. Dema a les 2pm tenim l'entrevista, a veure que tal. Si ens agafen (cosa que dubto veient la resta de treballadors que semblen models) serem els reis de Londres. No nomes perque cobrarem i podem comensar a gastar, sino perque les companyes de feina son algo.... SUPREM.

Avui fa una calor horrible. Sembla Barcelona. Hi ha xafugor, no es veu el sol per enlloc pero fa molta calor humida. Pero a les nits es un plaer poder passejar fresquet per Tower Bridge, que per cert esta a 5 minuts de casa a peu. Els que vingueu de visita ja ho veureu. A mes us podrem fer de guies turistics, ja ens coneixem el centre a la perfeccio.