dijous, 17 de juliol del 2008

Primeres fotos del viatge

A London Bridge


Foto guiri 100%

De moment això és tot. No hi ha més fotos interessants. Ja n'aniré fent i penjant més. Demà toca buscar feina per St. Katharine's Dock, Charing Cross i Liverpool Street.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Típiques... :P

Anònim ha dit...

porque tienes esa cara de pan?

Germ

Carlos ha dit...

Saaaaaaabía que este comentario caeria. ¿Y te puedes creer que también sabía de quién vendría?

És cara de pà de pagès! O "farmer bread" que dirien per aquí...

Anònim ha dit...

te lo he preguntado porque me haces referencia explicita antes de que mirase el blog... jujuju no te creas un genio de la lampara... a genius of the lamp (cabra). Oye qe tiempo hace?

Carlos ha dit...

Lamp es lámpara. Lamb es cordero. Y el tiempo... pues va haciendo la pseudo lluvia de siempre. Esa lluvia que cae pero que no te mojas.

Unknown ha dit...

Carlos!! Aviam com ho exposo això...Al Pep se li ha acabat la bateria del mobil abans de pujar a l'avió, no té cap adreça de res i no sap on havia de baixar de l'autobus al arribar a Londres. El teu mobil apagat i el de la Naiara no existe. Per tant, baixarà a Victorian's coach station, k allà para el bus i hi ha metro. Si no us podeu comunicar estarà a la porta no se a kina hora. Si no apareix és que no ha pillat cap transport des del aeroport a London i ja s'apanyarà demà per trobar-vos. Jo suposo k se li acudirà carregar el mobil en algun endoll, o trucar des d'una cabina o anar a un ciber i enviarte un email de socors. En resum, és un desastre total.

Carlos ha dit...

No m'ho puc creure! Em sembla que avui el Pep dormirà al ras...

Anònim ha dit...

ostres pep, mira que et vaig dir lo del telefon aixx espero que hagis arrivat be i estiguis good

carles

Anònim ha dit...

Vull saber com ha acabat la aventura del Pep. Jo la acabaria amb una bona colleja, mes que res per a que no li torni a passar. QUE N'APRENGUI!!

Germ